Algemeen Aartselaars Dakbedrijf Luc Van Assche

Uw zoekt een dakbedrijf dat een gegarandeerd waterdicht resultaat levert? Kies voor de ervaren dakdekkers van het Algemeen Aartselaars Dakbedrijf. Wij zijn al meer dan 75 jaar actief in en rond Antwerpen en bieden een totaaloplossing van a tot z: van afbraak via daktimmerwerk tot dakbedekking en een zeer verzorgde afwerking.

Referentie voor duurzame dakwerken, -renovaties en reparaties

Ons team dakspecialisten klaart de klus voor u. Of u nu een nieuw dak wilt laten plaatsen, uw dak wilt laten renoveren of moet laten herstellen, het is altijd een goede investering in uw woning. Na de ontmanteling en afbraak van uw oude dak zorgen we met onze daktimmerwerken voor een stevige basis door eerst een onderdak te plaatsen.

Op deze nieuwe dakconstructie plaatsen we de dakbedekking van uw keuze: polyesterroofing, dakpannen, natuurleien of Eternit-leien. Ook voor de verdere afwerking kunt u ons inschakelen:

  • Dakisolatie

  • Goten en afvoerpijpen

  • Dakramen en lichtkoepels

  • Gevelbekleding

Dakwerker legt nieuw dak

Duurzaam duurt het langst

Dakbedrijf A.A.D. Luc Van Assche werkt enkel en alleen met topmateriaal van kwaliteitsmerken en plaatst alles volgens de regels van de kunst. Met precies de juiste afwerkingstechnieken verzekeren we u duurzaam plezier van uw dak. Wij geven u ook nog tot 30 jaar waarborg op het gebruikte materiaal en tot 15 jaar waarborg op de uitgevoerde werkzaamheden.

Bekijk onze dakrealisaties of neem contact op met Algemeen Aartselaars Dakbedrijf voor uw eigen solide dak!

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Algemeen Aartselaars Dakbedrijf aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog