Dakbedekking platte daken

Dakbedekking op een plat dak is essentieel voor een optimale bescherming. Er bestaan verschillende soorten dakbedekking voor platte daken. Roofing, ook wel bitumen genoemd, is de meest voorkomende dakafdichting voor een plat dak. Een roofingdak heeft de volgende voordelen:

  • Levensduur van 25 à 30 jaar

  • Waterdicht en zeer goed bestand tegen vocht

  • Eenvoudig te herstellen

  • Geschikt voor detailafwerking

  • Relatief goedkoop

Roofing plaatsen

Wij plaatsen polyesterroofing op platte daken. Een vakkundige montage voorkomt dat er lekken ontstaan. Laat uw polyesterroofing daarom altijd door een vakman plaatsen.

Roofing controleren of herstellen

U kunt uw bestaande roofingdak ook door ons op beschadigingen laten controleren, zodat wij tijdig kunnen ingrijpen. Heeft u last van een lekkage? Voorkom verdere vochtschade aan de dakconstructie en neem direct contact met ons op. Mogelijk is het probleem snel op te lossen en vallen de 

Contacteer ons vandaag nog

Kwaliteitsmerken

Wij werken voor uw woning, bedrijfspand enkel met topmerken, zoals Polygum van Atab of Monoflex van Soprema. Polygum van Atab heeft een levensduur van 35 jaar en is beschikbaar in meerdere varianten en afwerkingen. De dakdichtingsmembranen zijn brandwerend, hitte reflecterend, luchtzuiverend en wortelwerend (als ondergrond voor een groendak). Monoflex van Soprema werkt eveneens brandvertragend en wordt toegepast als toplaag in een één-of-meerlaagse dakafdichting.

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog