Lichtkoepels

Met een lichtkoepel of lichtstraat geniet u van enorm veel daglicht in uw woning. Een lichtkoepel is een venster in een plat dak en bestaat vaak uit gebogen plexiglas. Ook vlakke ramen en piramidale constructies zijn mogelijk. Een lichtstraat is niets meer dan een lange rij van dakramen of koepels, bijvoorbeeld in uw gang of woonkamer.

Skylux lichtkoepels

Wij plaatsen verschillende Skylux lichtkoepels:

  • Glazen lichtkoepels De Skylux iWindow2 ™, Skylux iWindow3 ™, Skylux iWindow2 Flex ™ en Skylux iWindow3 Flex ™ zorgen voor lichtinval, maximale isolatie en hebben daarnaast een strak design. De lichtkoepels zijn verkrijgbaar in dubbelwandig glas en 3-dubbelwandig glas.

  • Hybride lichtkoepels Skylux iDome ™, Skylux Window ™ en Skylux iDome Flex ™ zijn een combinatie tussen glas en kunststof. De koepels bestaan uit maximaal geïsoleerd glas en hoogwaardig PVC. Ze zijn doorvalveilig, inbraak- en geluidswerend, lucht- en waterdicht.

  • Kunststof lichtkoepels Wij plaatsen diverse kunststof lichtkoepels, waarbij u kunt kiezen uit piramidevormig of bolvorming en acrylaat of polycarbonaat. De koepels zijn inbraakvertragend en isolerend.

Wenst u meer informatie over het plaatsen van lichtkoepels? Contacteer ons direct. Ons team staat klaar om u verder te helpen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog