Goten

Vermijd vocht en schimmel met een nieuwe dakgoot

Loopt het regenwater alsmaar moeilijker weg? Is uw dakgoot aan vernieuwing toe? Een dakgoot is een constructie die ervoor zorgt dat het regenwater afgevoerd wordt zodat het geen schade veroorzaakt aan uw woning. Een dakgoot is dus essentieel voor een woning. Voor
een nieuwe dakgoot bent u bij Dakbedrijf A.A.D. aan het juiste adres, of u nu een standaardmodel of een design dakgoot wenst.

Er zijn dakgoten in verschillende materialen, met elk hun voor- en nadelen. U heeft de keuze uit zink, kunststofkoper of aluminium. Onze medewerkers adviseren u graag, bekijken samen met u de prijzen van de verschillende soorten dakgoten en zorgen ervoor dat u de perfecte dakgoot vindt die bij u past.

Een geschikte dakgoot voor elke woning

Wij hebben een uitgebreid assortiment en hebben daardoor voor elke woning de geschikte dakgoot. Door onze grote voorraad hanteren wij snelle levertijden. Natuurlijk kunnen wij ook de bijpassende hulpstukken leveren. Naast dakgoten verzorgen onze vaklui hanggoten en kielgoten uit zink, koper, polyester en pvc om de regen en het smeltwater af te voeren en uw woning en gevel vochtvrij te houden. Met onze lood-, koper- en zinkwerken aan de schoorsteen, dakramen, dakdoorgangen en -zijstukken werken we
uw dak waterdicht af.

Onze ervaren dakwerkers leveren proper, nauwkeurig en kwaliteitsvol werk. Onze dakgoten hebben een lange levensduur. Om lekkages te voorkomen wordt het aangeraden om de dakgoot ongeveer tweemaal per jaar schoon te maken en te controleren op beschadigingen.

Contacteer ons vandaag nog

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog