Gevelbekleding

Kan de gevel van uw woning wel een opknapbeurt gebruiken of wilt u uw huis een nieuwe stijlvolle uitstraling geven? Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche biedt verschillende topoplossingen aan om gevels en dakkapellen te bekleden, zowel op esthetisch als op praktisch vlak.

Een mooie én kwaliteitsvolle gevelbekleding

De keuze van gevelbekleding wordt namelijk niet enkel beïnvloed door het uiterlijk en de uitstraling ervan, ook zaken als isolatie tegen vocht en kou, onderhoud en prijs per vierkante meter spelen een belangrijke rol. Gevels worden voortdurend blootgesteld aan de verschillende weersinvloeden en kunnen daardoor lelijk beschadigen. Een gevelbekleding van goede kwaliteit is dus noodzakelijk om vocht in uw woning te voorkomen. Een goed isolerende gevelbekleding komt daarenboven uw energiefactuur ten goede doordat u minder energie nodig heeft om uw woning te verwarmen.

Gevelmaterialen voor elke bouwstijl

Door ons ruim aanbod aan gevelmaterialen vindt iedereen, ongepast de bouwstijl van de woning, een gepaste geveloplossing. Ons materiaal is duurzaam, milieuvriendelijk, vormvast, brandveilig, esthetisch én van uitstekende kwaliteit. De vaakst voorkomende uitvoeringen zijn:

  • Vezelcement (voor gevelplaten en gevelstroken)

  • Natuur- of kunstleien

  • PVC platen (hout-of betonlook)

  • Hout (onder andere cederhout, meranti, padoek)

  • Metaal (aluminium, inox, zink of koper)

  • Spuitkurk

  • Crepi

Jarenlang gerust met kwaliteitsvolle gevelbekleding

Welk materiaal u ook kiest, u kan rekenen op een scherpe prijs en uiterst goede kwaliteit. Ons materiaal behoudt jarenlang zijn kleur, glans en stevigheid.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte voor een nieuwe gevelbekleding. Onze medewerkers adviseren u graag en geven uw woning precies die uitstraling die u in gedachte heeft.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog