Eternit-leien

Wij plaatsen vezelcementleien van producent Eternit, waaronder de volgende typen: Alterna, New Stonit en Boronda.

Alterna

De Alterna is een vezelcementlei met een gladde oppervlakte, rechte of schuine hoeken, rechte boorden en matte coating. De lei is kleurvast, bestand tegen extreme weersomstandigheden en kan op daken en gevels geplaatst worden. Beschikbaar in 12 verschillende kleuren (donkergrijs, avondroze, parelgrijs, havanabruin, keramisch rood, betongrijs etc.).

New Stonit

De vezelcementlei New Stonit heeft de uitstraling van een natuurlei door het reliëfoppervlak, de gebroken randen en de matte leisteenkleur. Het is een perfectie imitatie van een natuurlei, maar dan met de voordelen van een vezelcementlei.

Boronda

De Boronda heeft afgeronde boorden, waardoor water beter afgevoerd kan worden en er minder vuilophoping en mosvorming optreedt. Deze vezelcementlei wordt hoofdzakelijk voor daken gebruikt.

Stuk voor stuk kwaliteitsoplossingen waar u een leven lang plezier van heeft. Wilt u meer informatie over eternit-leien? Neem contact met ons op!

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog