Dakramen

Een dakraam of dakvenster is een onmisbaar element voor het bewoonbaar maken van een zolder. Het is een hulpmiddel om meer licht toe te laten. Daarnaast zorgt een dakraam (kiepraam, kantelraam, zolderraam of tuimelvenster) voor een aangenaam uitzicht en een gevoel van ruimte.

Velux dakraam

Wij plaatsen verschillende Velux dakramen:

  • Wentelend dakvenster Een wentelend dakvenster is ideaal wanneer u het dakvenster laag moet plaatsen (bijvoorbeeld in ruimtes met een laag plafond). Het dakvenster is gebruiksvriendelijk, kan 180° draaien en geeft een beter zicht op de omgeving.

  • Uitzetbaar dakvenster Een uitzetbaar dakvenster zorgt voor een maximale inval van daglicht. Dit maakt het dakraam ideaal wanneer u het venster hoog moet plaatsen (bijvoorbeeld op hoge kniemuren). Het dakvenster is eenvoudig te bedienen met een elegante bedieningshandgreep.

  • Velux Integra® Velux Integra® is een innovatief systeem, welke het dakraam opent en sluit met een simpele druk op de knop. Het dakraam is elektrisch of op zonne-energie.

  • Velux Cabrio® balkonvenster Een Velux Cabrio® balkonvenster geeft een doorstap naar het dakterras en benut ongebruikte ruimtes.

  • Vast glas- en gevelelement Verleng uw dakvenster tot aan de vloer, met een vast glas- en gevelelement. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.

Het Velux-systeem voldoet aan alle isolatie-eisen en biedt behalve dakramen ook gordijnen, rolluiken en zonwering.

Wenst u meer informatie over het plaatsen van dakramen? Contacteer ons direct. Ons team staat klaar om u verder te helpen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog