Dakwerken regio Antwerpen

Wilt u een nieuw dak plaatsen? Wij nemen u de zorgen uit handen met een totaaloplossing van A tot Z: van afbraak over daktimmerwerk tot dakbedekking en een verzorgde afwerking. Wij klaren de klus en zorgen er voor dat een nieuw dak plaatsen een zorgeloze onderneming is voor u.

Bij nieuwbouw begint u met een schone lei. Is uw dak aan vernieuwing toe? Dan moet u voorzichtig ontmantelen. Een kolfje naar onze hand: wij breken met precisie en vakkennis uw dakbedekking af. En wij ruimen uw puin volgens de voorschriften van de milieuwetgeving. Terwijl wij uw dak afbreken, droomt alvast van uw nagelnieuw dak.

Geen nieuw dak zonder daktimmerwerken

Een nieuw dak vereist een stevige basis: een onderdak volgens de regels van de kunst. Ook voor daktimmerwerken rekent u op het Algemeen Aartselaars Dakbedrijf. Het resultaat? Uw nieuw dak steunt op een professioneel afgewerkte dakconstructie - van onze hand natuurlijk.

Nieuw dak met duurzame dakbedekking

Welke materiaal u ook kiest voor plaatsen van uw nieuw dak, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij begeleiden u gericht bij uw beslissing: dakbedekking in dakpannen, natuurleien of leien van Eternit of polyesterroofing. Kies het materiaal dat bij u en uw woning past. Want uw dak moet een leven lang mee.

Afwerking van uw nieuw dak

Na het plaatsen van uw nieuw dak, kan u ook bij ons aankloppen voor de afwerking. Wij klaren elke dakklus: goten en afvoerpijpen, dakisolatie, dakramen, lichtkoepels, daktimmerwerken, dakconstructies, polyesterroofing en gevelbekleding.

Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van een nieuw dak.

Vraag gerust naar onze referenties. Bent u op zoek naar een vakman voor de renovatie van uw dak of andere dakwerken? Dan bent u bij Dakwerken A.A.D. Luc Van Assche aan het juiste adres.

Wij zijn actief in regio Antwerpen o.a. Aartselaar, Rumst, Boom, Niel, Wilrijk, Kontich, Edegem en Berchem.

Contacteer ons vandaag nog