Op één lijn met zinken dakgoten, hanggoten en kielgoten

De omkadering van uw woning én de beschermengel van uw gevel: uw dakgoot. Deze zinken dakrandzoom vangt vlot het regen- en smeltwater op, en voert het af naar uw regenput of het riool. En u geniet van een vochtvrije woning. Zorg dus voor degelijke zinken dakgoten, hanggoten en kielgoten. Neem een vakman in de arm van het Algemeen Aartselaars Dakbedrijf.

Zinken of koperen dakgoten beschermen uw woning

Functionaliteit en esthetiek gaan hand in hand bij zinken dakgoten en afvoerpijpen. Want zij zijn de kers op de taart van uw dakbedekking. De noodzakelijke finishing touch waarmee wij uw pand honderd procent vochtvrij maken. Hoe? Wij bekleden de binnenkant van uw dakgoten met zink, koper of polyesterroofing. En wij zorgen voor een naadloze plaatsing. Wij werken ook uw schoorsteenmantel, dakramen, dakdoorgangen en zijstukken vakkundig af in zink, koper of lood. Het resultaat? Een waterdicht pand met een strakke metalen contourlijn.

Hanggoten voor een vloeiende afvoer

Hanggoten: de pijpen in zink, koper, polyester en pvc die het regen- en smeltwater afvoeren naar uw waterput of de goot. En de noodzakelijke verlengstukken van uw dakgoten. Hanggoten plaatsen of vernieuwen? Vraag advies aan een vakman. Want alleen de keuze van het juiste materiaal en model, en van de perfecte maat zorgt voor een optimaal vochtvrij resultaat.

 Kielgoten die zitten als gegoten

Kielgoten verbinden twee aansluitende daken en voorkomen dat water en stuifsneeuw binnendringen in uw pand. Kielgoten plaatsen is een complexe klus die alleen een echte vakman … vakkundig klaart. Dus wilt u kielgoten die als gegoten zitten? Neem dan contact op met het Algemeen Aartselaars Dakbedrijf.