Eternit leien


Alterna:

De Alterna lei biedt ongeëvenaarde kwaliteiten op het gebied van weerstand en stevigheid.  De lei is bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden, ze is kleurvast en blijft mooi.

Alterna is een door drie verflagen beschermde vlakke lei, die dankzij haar rechthoekige vorm met afgekapte hoeken of ruitvormig formaat perfect geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Bovendien kan je deze leien plaatsen op gevels en daken.

De Alterna lei, vervaardigd uit een mengeling van cement en minerale vezelds, bestaat in een bijzonder ruim assortiment, deze Eternit leien laten de meest eigenzinnige architecturale creaties toe.

Stonit

De New Stonit lei wordt bij uitstek gebruikt voor een kwalitatief hoogwaardige bekleding van dak en gevel. Zowel bij nieuwbouw als bij renovatie kan je deze leien plaatsen.  Rustiek of modern, een woning bedekt met deze Eternit leien zorgt voor een stijlvolle en natuurlijke uitstraling van uw huis

Boronda

Boronda is de eerste lei met afgeronde boorden. Ze zorgen ervoor dat water niet meer op de rand van de lei kan blijven staan door de oppervlaktespanning.

Het water parelt homogeen van de Eternit lei af en geeft stof- en vuilhopingen geen enkele kans. Bovendien is een voeg tussen 2 leien met afgeronde boorden veel opener dan dezelfde voeg tussen 2 rechte boorden. Dit verbetert de afvoer van water en stof, en laat ook de zon toe om in de voeg te komen.

Resultaat: dankzij deze leien minder kans op vuilafzetting en minder mosvorming.

Contacteer ons voor meer informatie over deze Eternit leien.