VELUX-Dakramen en SKYLUX-Lichtkoepels


Daglicht vormt de essentie van alles wat leeft en bloeit op aarde. De frisse lucht en een ruime kijk op de wereld om ons heen, zijn vitaal voor ons welzijn. Dakramen of lichtkoepels in huis kunnen daarvoor zorgen. Dit ligt ook aan de basis van de Velux onderneming: natuurlijke bronnen koppelen aan de menselijke behoeften. Sinds meer dan 60 jaar, trachten wij de leefomgeving van onze medemensen te verbeteren.

Wij zijn ervan overtuigd dat de woonzolder de ideale plaats wordt voor maximaal werk- en wooncomfort dankzij de juiste dakramen. Een woonzolder is synoniem voor licht en ruimte voor diegenen die er wensen te wonen, te werken of te ontspannen. Het Velux dakvenster is ondertussen in meer dan 70 landen over de wereld bekend.

Het Velux-systeem bestaat uit dakramen en gootstukken, alsook gordijnen, zonweringen en rolluiken. Deze combinatie zorgt ervoor dat de woonzolder ruimschoots voldoet aan de modernste isolatie-eisen. We vervolledigen onze lijst met elektrische afstandsbedieningen en omdat we heel milieu bewust zijn, fabriceert Velux ook zonnecollectoren.

Ons compleet systeem brengt licht, frisse lucht en een prachtig uitzicht. Dankzij deze dakramen wordt uw zolder omgetoverd tot de leukste kamer van het huis.

Wil u ook dakramen of lichtkoepels? Vraag een vrijblijvende offerte aan!