Dakpannen leggen


De meeste van onze realisaties met dakpannen worden uitgevoerd met het gamma dakpannen in gebakken klei van het merk Koramic-Pottelberg en met gamma dakpannen in gebakken klei en in microbeton van het merk Eternit, natuurlijk plaatsen wij ook alle andere door U gekozen merken van dakpannen.

Maar deze 2 fabrikanten leveren een hele resem modellen en kleuren zodat u zonder problemen uw gading zal kunnen vinden.

Dakpannen leggen van Koramic-Pottelberg en Eternit is kiezen voor zekerheid. Zij geven een garantie van 30 jaar op al hun dakpannen die zij in België op de markt brengen.  Deze waarborg heeft betrekking op de vorstvastheid van de geleverde pannen, bij Koramic houdt deze garantie niet alleen het gratis leveren van nieuwe dakpannen in maar ook het plaatsen van de te vervangen dakpannen.

Om te kunnen genieten van deze waarborgen, dienen de dakpannen wel volgens de regels van de kunst te geplaatst te worden (d.w.z. minimum dakhelling, gebruik van de juiste hulpstukken en afwerkingen) en voor dakpannen leggen bent u natuurlijk bij ons op de juiste plaats.

Op al de nieuwbouwdaken en / of renovatiedaken die wij met de pannen van deze Koramic-Pottelberg of Eternit uitvoeren wordt door ons een waarborg van 15 jaar op de plaatsing afgeleverd.

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte voor het leggen van dakpannen.